You are here

Informatiemiddag voor nieuwe gemeenten ECO XXI

De Provincie Zeeland maakt het als eerste provincie in Nederland mogelijk voor gemeenten om dit keurmerk te kunnen ontvangen. In 2010 kunnen nog 2 Zeeuwse gemeenten zich aanmelden om als pilot in dit project te participeren om dit belangrijke duurzaamheids keurmerk te kunnen verwerven.

Op 16 februari 2010 organiseren in dit kader de Provincie Zeeland en FEE-Nederland in samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland en Grontmij een informatiebijeenkomst voor gemeenten. Tijdens deze bijeenkomst zal het concept ECO XXI nader worden uitgelegd en wordt vanuit de gemeente Schouwen-Duiveland een toelichting gegeven op hun ervaringen om dit internationale keurmerk in de wacht te kunnen slepen.

FEE Nederland is met de provincie Zeeland overeengekomen dat er een unieke toepassing is van ECO XXI in Zeeland tot 1 juli 2010. Gemeenten, die niet tot de pilot gemeenten van Zeeland behoren, kunnen na 1 juli 2010 deelnemen aan ECO XXI. Voor aanmeldingen kan reeds contact opgenomen worden met Henny Kromhout (FEE Nederland) of Ilya Musters (Grontmij) via het contactformulier.